У Кропивницькому відзначили день студентського спорту (фоторепортаж)

Перегляди: 1220

Сьогодні, 20 вересня, 250 студентів ЦДУ взяли участь в ранковій руханці, присвяченій Міжнародному дню студентського спорту.

Масову руханку провели з метою популяризації здорового способу життя та розвитку фізичної культури. Захід відвідали видатні спортсмени з Кіровоградщини, а саме: срібний призер Олімпіади в Сіднеї, багаторазовий чемпіон світу та Європи Олександр Симоненко, бронзовий призер юнацьких Олімпійських ігор Олег Дорощук, учасник Олімпійських ігор в Ріо-де-Женейро Дмитро Яковенко, чемпіонки Європи Владислава Лягаєва та Анастасія Конюх, майстер спорту України Міжнародного класу Юрій Симоненко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Щороку 20 вересня у всьому світі відзначається Міжнародний день студентського спорту, який започаткувала Генеральна конференція ЮНЕСКО в 2015 році за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту (FISU). Дату обрали в честь першого студентського чемпіонату світу, який відбувся 20 вересня 1924 року.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.