Ми повинні розуміти важливість цього бренду для нашої області, - режисер фестивалю Kropfest про Театр корифеїв та скандал навколо нього

Перегляди: 1083

Головний режисер фестивалю Kropfest та «Вересневі самоцвіти» Сергій Компанієць поділився своїми думками щодо розвитку Театру корифеїв та скандалів, які розгораються навколо нього.

Розмова з Сергієм Компанійцем відбулася в ефірі програми «Нові правила» CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Людина повинна розуміти, куди вона рухатиме театр. Не тільки у фінансовому плані., Зараз йде війна, тому важливо, що театр буде ставити. А Театр Корифеїв дуже важливий. У нас кожного року говорять про “театральну Мекку”, але нічого окрім цього ми не маємо.Ми повторюємо одне і те саме про театральну Мекку, але ніякого руху немає. Я критично ставлюся до будь-якого директора-художнього керівника, тому що це моє місто, мій театр, і я хочу бачити рух. Ми повинні сприймати Театр Корифеїв як бренд. Я розумію важливість цього бренду, який необхідно розвивати. І кожен бренд повинен мати свій маркетинг розвитку. На цьому конкурсі я цього не побачив», - розповів Сергій Компанієць.

Розмову з директором Театру Корифеїв В’ячеславом Вандрашеком та режисером мистецького фестивалю Kropfest Сергієм Компанійцем про конкурс на заміщення посади директора театру дивіться повністю о 19:00 у програмі «Нові правила» на сайті та ютуб-каналі CBN.