Воїнів з Бобринецької громади нагородили відзнаками

Перегляди: 1634

Трьох військових з Бобринецької громади відзначили нагородами.

Про це повідомляє Бобринецька міська рада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відповідно до Наказу Головнокомандувача Збройних Сил України № 411 від 23 грудня 2021 року, Миколу Федорчука нагородили грудним Хрестом «Військова честь».

[caption id="attachment_166835" align="alignnone" width="640"] ФОто: Бобринецька міська рада[/caption]

Нагрудним знаком «Хрест Військова честь» нагороджуються військовослужбовці Збройних Сил України, вислуга яких у Збройних Силах України становить не менше 20 календарних років, за значний особистий внесок у розбудову та розвиток Збройних Сил України, зразкове виконання військового обов'язку в мирний час та під час дії особливого періоду або у разі здійснення особою визначного вчинку.

Також нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня старшого солдата Георгія Фросіняка та медаллю «За мужність і відвагу» Олександра Синьогуба.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджують за особисті мужність і героїзм, виявлені при виконанні військового, службового або громадянського обов'язків в умовах, пов'язаних з ризиком для життя. Медаль «За мужність і відвагу» вручають за мужність і відвагу, самовідданість та зразкове виконання службового обов’язку військовим, учасникам військових формувань тощо.