Голова обласної ради підписав розпорядження про звільнення директора Театру корифеїв

Перегляди: 1333

Вчора, 25 вересня, голова обласної ради Юрій Дрозд підписав розпорядження про звільнення директора-художнього керівника Театру корифеїв В'ячеслава Вандрашека.

Про це йдеться у розпорядженні голови Кіровоградської обласної ради від 25 вересня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Окрім того, згідно з документом, новим директором театру призначили Сергія Корнієнка. До виконання своїх обов’язків він має приступити завтра, 27 вересня.

Підставою для кадрових рішень є протокол засідання комісії з проведення конкурсного добору на зайняття посади директора-художнього керівника комунального закладу від 14 вересня 2023 року.

«До мене прийшли вранці у театр і вручили мені розпорядження голови обласної ради. Що я можу сказати? Людина, яка є представником 64 депутатів обласної ради, говорить неправду. Це повна безвідповідальність з його боку. Коли оголошували конкурс, то він наголосив на тому, що його проводять, бо мене колишній голова призначив одноосібно. А він так робити не може, це незаконно. Тільки у сесійній залі мають призначити директора. Але він також одноосібно прийняв рішення», - розповів CBN директор-художній керівник Театру корифеїв В'ячеслав Вандрашек.

Як повідомляло CBN, Кіровоградська обласна рада оголосила конкурс на посаду директора Театру корифеїв. Під час прессконференції пізніше, директор-художній керівник В’ячеслав Вандрашек заявив про тиск зі сторони обласної ради: неофіційно просять звільнитися, а офіційно – проведуть конкурс на заміщення вакансії.