Депутати Кропивницької міськради виділили 26 млн грн управлінню освіти

Перегляди: 1043

Сьогодні, 28 вересня, на сесії Кропивницької міської ради депутати проголосували за виділення 26 млн 150 тис. грн управлінню освіти.

Про це йшлося на засіданні сесії восьмого скликання Кропивницької міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У рішенні сесії восьмого скликання Кропивницької міської ради йдеться, що 3 млн 700 тис. млн грн виділять на капітальний ремонт підвального приміщення під розміщення найпростішого укриття з благоустроєм території ліцею "Лідер".

14 млн 900 тис. грн спрямують на поточний ремонт підвальних приміщень під розміщення найпростішого укриття та вимощення найпpостіших укpиттів у школах “Євpопейська освіта”, “Віктоpія П” а також дитсадках №14, 19, 48, 52, 54, 69, 73 і у Міжшкільному ресурсному центрі на території ліцею "Лідер". На ремонт покрівлі дитсадку №61 виділять 1 млн 400 тис. грн. На поточний ремонт приміщень ліцею "Сокіл", ліцею "Лінгвістичний" та Академічної гімназії, а також на заміну вікон у Центpальному ліцеї та санаторному дитсадку №65 виділять 4 млн 610 тис. грн. Ліцею "Сокіл", ліцею "Лідер" та Станції юних техніків направлять 1 млн 50 тис. грн. На придбання дерев'яних лав для вже відкритих укриттів виділять 490 тис. грн.