У Кропивницькому попрощалися із загиблими військовими (фото)

Перегляди: 4102

Сьогодні, 28 вересня, у Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища провели в останню путь загиблих: солдата Сергія Мокряка і штаб-сержанта Олександра Філоненка.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сергій Мокряк народився 28 червня 1994 року в селі Велика Виска, там пройшли його дитинство і шкільні роки. У 2010 році вступив до Українського політехнічного технікуму у Кривому Розі, потім працював на Новокостянтинівській шахті.

У січні 2023 року чоловіка призвали до лав ЗСУ, пройшов навчання, служив гранатометником взводу вогневої підтримки. Загинув 5 вересня неподалік Малої Токмачки Пологівського району Запорізької області.

Олександр Філоненко народився 18 травня 1975 року в Кропивницькому, переїхав в інше місто. Закінчив школу №32, машинобудівний технікум, відслужив строкову службу, вищу освіту здобув у Центральноукраїнському національному техуніверситеті. Працював у сфері охоронних послуг.

У березні 2022 року чоловіка мобілізували до ЗСУ, командував стрілецьким взводом. Загинув 22 вересня на Херсонщині, на лівому березі Дніпра в районі Антонівського мосту під час виконання бойового завдання.

Панахиду за загиблими відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.