«У нас повномасштабна війна, яке може бути полювання?», - зоозахисниця Олена Бринза у проєкті «Нові правила»

Перегляди: 1134

Олена Бринза, зоозахисниця та журналістка, поділилася своєю думкою щодо дозволу полювання на тварин в ефірі відеопроєкту CBN «Нові правила».

«Я розкажу, що викликало в мене обурення. Насправді коли у ЗМІ почалися поширювати інформацію з Кіровоградської військової державної адміністрації про те, що начебто є дозвіл і полювання дозволили в регіоні, це обурило цинізмом в тій ситуації, в якій ми знаходимося. Повномасштабна війна, вибачте, яке може бути дозволене полювання в таких умовах? Мисливці – це люди, які вміють поводитися зі зброєю, проходять медкомісії, і абсолютно можуть бути захисниками на фронті. Що вони збираються робити в тилу, і навіщо проштовхують ці питання? А ще я побачила фінансовий інтерес безпосередньо тих, хто утримує мисливські угіддя і так далі. І взагалі не розглядали питання ментального здоров’я. У нас в громадах дуже багато проживають переселенців, у нас є ветерани АТО, у нас є люди, які скалічені війною. Якщо поруч будуть лунати постріли - це також може негативно на їхньому психологічному стані відобразитися. І це питання взагалі не розглядали», - розповіла під час програми Олена Бринза.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Розмову з журналісткою та зоозахисницею Оленою Бринзою та заступником начальника управління біоресурсів Держекоінспекції Придніпровського округу Олександром Яремчуком повністю можна переглянути у відеопроєкті «Нові правила» на сайті та ютуб-каналі CBN.