Судитимуть поліцейського, який вчинив смертельну ДТП поблизу Новгородки

Перегляди: 906

Правоохоронця, який напідпитку порушив правила дорожнього руху та вчинив смертельну ДТП поблизу селища Новгородка, судитимуть на Кіровоградщині.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань в Телеграмі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомляло CBN, 25 червня близько 04:30 поблизу Новгородки сталася ДТП, у якій загинули троє підлітків: двоє дівчат на місці події і одна в кареті швидкої медичної допомоги. Ще четверо осіб отримали численні травми.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що за кермом був поліцейський одного з територіальних підрозділів, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Як зазначається, підозрюваний не надав постраждалим допомогу та втік з місця аварії.

Поліцейському повідомили про підозру за фактом вчинення смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб (ч.4 ст.286-1 КК України), а також за фактом залишення в небезпеці (ч. 1 ст. 135 КК України). Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.