Колектив Льотної академії направив листа до МОН щодо статусу закладу

Перегляди: 2359

Профспілкова організація Льотної академії Національного авіаційного університету направила лист до Міністерства освіти і науки України щодо роботи академії як окремого закладу освіти.

Про це повідомив CBN голова первнинної профспілкової організації Льотної академії НАУ Ігор Михайліченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Просимо розглянути майбутнє Льотній академії НАУ, як окремого закладу освіти, який серед своїх головних цілей та задач бачить: підготовку фахівців авіаційної галузі для цивільних та державної авіації України, розвиток інноваційних проектів та співпраця з органами державної влади, місцевого самоврядування авіаційними установами та організаціями для підвищення обороноздатності країни», - йдеться у листі.

Влітку цього року колектив Льотної академії НАУ на підставі результатів таємного голосування прийняв рішення клопотати перед Національним авіаційним університетом та Міністерством освіти і науки України про надання Льотній академії НАУ статусу державної юридичної особи шляхом відокремлення із структури Національного авіаційного університету.

Як повідомляло CBN, на виконання рішення Вченої ради Національного авіаційного університету на погодження до Міністерства освіти і науки скерували проєкт розпорядження Кабміну «Про передачу цілісного майнового комплексу Льотної академії Національного авіаційного університету до сфери управління Міністерства оборони України».