У Кропивницькому створили петицію про зупинку міського транспорту на час хвилини мовчання

Перегляди: 630

У вівторок, 3 жовтня, з'явилася петиція про впорядкування проведення щоденної хвилини мовчання та зупинки міського транспорту у Кропивницькому у пам'ять про загиблих внаслідок російської агресії.

Петиція з'явилася на сайті електронних петицій E-Dem.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Автором петиції виступив Андрій Оліфіренко.

«Вважаємо, що пам'ять про загиблих має бути постійно вшанована, а їхній внесок у боротьбу за мир та свободу має бути визнаним та уважно врахованим. Тому ми пропонуємо внести зміни в щоденну хвилину мовчання, яка проводиться в місті Кропивницький, щоб зробити її ще більш виразною та символічною.

Ми закликаємо міську владу, транспортні компанії та водіїв приватного транспорту під час щоденної хвилини мовчання о 9:00 ранку зупинити рух міського, комунального, приватного транспорту. Це буде символом нашого глибокого солідарного ставлення до загиблих та їхніх сімей, а також виразом нашої пам'яті про цю трагедію», - зазначив автор у петиції.

Окрім того, він зауважив, що ця ініціатива важлива, бо не лише вшанує пам'ять про тих, хто постраждав від агресії російської федерації, але й нагадає нам усім про необхідність працювати над наближенням перемоги.

Наразі петиція зібрала 51 підпис з 450 необхідних. До закінчення збору підписів залишилося 43 дні.