Завадівку забезпечили стабільним водопостачанням

Перегляди: 614

Будинки жителів Завадівки перепідключили до води, яку постачає підприємство з водозабору «Холодні ключі».

Про це повідомляє ОКВП «Дніпро-Кіровоград» у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчора, 4 жовтня, у жителів Завадівки вперше за чотири місяці з'явилася вода.

Як повідомив очільник ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Микола Романюк, фахівці підприємства знайшли технічну можливість і переприєднали споживачів Завадівки до води, яку постачає підприємство з водозабору «Холодні ключі». Найближчим часом вирішать усі формальні питання щодо обліку абонентів та нарахувань.

За словами головного інженера водоканалу Кропивницького Олександра Атрощенка, фахівці нині обстежують і вивчають мережі водопостачання мікрорайону. Оскільки майже чотири місяці труби були без води, то після заповнення мережі фіксується чимала кількість поривів і трубопроводи потребують ревізії.

Нагадаємо, раніше воду мешканцям цього району Кропивницького постачала шахта водогоном, якому вже півсотні років. Труба дуже часто руйнувалася і вода не доходила до споживачів, а ще й виникли проблеми зі свердловинами. Через відсутність водопостачання протягом кількох місяців жителі Завадівки вийшли на протест перед Кіровоградською ОВА.