«Повторимо процес виборів як у 2019-2020 роках - виключимо половину країни з цього процесу», - ексочільник управління організації виборів Центрвиборчкому Олександр Кришко

Перегляди: 594

Про організацію виборів на території проведення АТО в 2019-2020 роках та про ймовірність повторення аналогічного досвіду під час повномасштабної війни розповів у проєкті «Нові правила» Координатор Центру допомоги врятованим, в минулому начальник управління організації виборів і референдумів в Центральній виборчій комісії Олександр Кришко.

«Навіть в 2019 та 2020 роках, коли відбувались попередні виборчі кампанії, місцеві адміністрації Донецької та Луганської областей, де відбувалася АТО, поліція, військові, СБУ, РНБОУ розглядали ці питання та подавали пропозиції, на яких територіях не проводити голосування. І таких територій дуже було багато. Зараз, якщо так само робити, ми виключимо просто половину території країни з цього процесу», - поділився Олександр Кришко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Розмову з координатором Центру допомоги врятованим, в минулому начальником управління організації виборів і референдумів в Центральній виборчій комісії Олександром Кришком та доктором політичних наук, директором Центральноукраїнського інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП» Романом Колісніченком повністю можна переглянути у відеопроєкті «Нові правила» на сайті та YouTube-каналі о 19:30.