«Якщо проведемо вибори - немає гарантії, що непрофесіонали знову не прийдуть до влади», - доктор політичних наук Роман Колісніченко

Перегляди: 660

Доктор політичних наук та директор Центральноукраїнського інституту Приватного акціонерного підприємства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія Управління персоналом» - Роман Колісніченко, поділився своєю думкою щодо проведення виборів під час війни в ефірі відеопроєкту CBN «Нові правила».

«Сьогодні дуже багато людей говорить про те, що до парламенту 5 років тому були обрані, відверто, непрофесіонали. Там були фотографи, які на весіллях щось знімали. Людей це певною мірою, можливо, навіть обурює, і ми розуміємо, що якщо людина ніколи в житті не мала відношення до процесу державотворення, не знає з якого боку до цього підійти, то керувати країною такій людині буде складно. Знову ж таки, якщо ми проводимо вибори, немає жодної гарантії, що такі непрофесіонали знову не прийдуть до влади», - висловив свою думку Роман Колісніченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Розмову з доктором політичних наук, директором Центральноукраїнського інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП» Романом Колісніченком та координатором Центру допомоги врятованим, в минулому начальником управління організації виборів і референдумів в Центральній виборчій комісії Олександром Кришком повністю можна переглянути у відеопроєкті «Нові правила» о 19:30 на сайті та YouTube-каналі CBN.