У кропивницькому центрі «ЯМаріуполь» передали допомогу від благодійної організації (фото)

Перегляди: 497

До кропивницького центру «ЯМаріуполь» благодійна організація «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» передала продуктові набори внутрішньо переміщеним особам.

Про це повідомляє CBN керівник центру підтримки «ЯМаріуполь» Дімітрій Голубченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

 «Співпраця з благодійною організацією «Дім Рональда МакДональда в Україні»  є для нас дуже важливою. Продуктові набори, які надходять до нас завдяки цій співпраці, стають порятунком для багатьох родин, які пережили складні часи. Вони допомагають нам ефективно реагувати на потреби наших маріупольців і надавати їм необхідну підтримку», - говорить Дімітрій Голубченко.

«Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» створює й підтримує програми, які покращують здоров’я та благополуччя дітей. У відповідь на проблеми тисяч українських родин, які потерпають від війни організація  розгорнула програми допомоги, а саме: надавала гуманітарну допомогу дитячим лікарням і постраждалим родинам, передає продуктові набори тим, кому вони зараз життєво необхідні, закуповує життєво важливе медичне обладнання для лікарень України.