В Олександрії розпочалися громадські обговорення щодо перейменування вулиць

Перегляди: 591

З 9 жовтня в Олександрійській громаді розпочалися громадські обговорення щодо перейменування вулиць і провулків, які триватимуть місяць, включно до 9 листопада.

Про це повідомляє Олександрійська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Подати свою пропозицію можна двома шляхами:

- через електронні консультації: заповнення гугл-форми за посиланням.

- через подання письмових пропозицій (зауважень) до відділу внутрішньої політики міської ради (м. Олександрія, просп. Соборний, 59, каб. 412) чи на поштову адресу: м. Олександрія, просп. Соборний, 59.

Пропозиції жителів Олександрійської громади необхідно подавати із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові і адреси особи, яка їх подає, а також номера контактного телефону. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцеперебування.

Анонімні пропозиції не братимуть до уваги.

Олександрійська міська рада протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій узагальнить їх та підготує звіт. Пропозиції (зауваження) отриманні в ході проведення громадського обговорення оприлюднюються на сайті міської ради.

Запропоновані варіанти обговорять на засіданні міської комісії з питань топоніміки, охорони культурної спадщини та місцевої символіки, за результатами якого приймуть відповідні рішення.