Проблему водопостачання в Первозванівці розв'яжуть найближчим часом, - Кіровоградська ОВА

Перегляди: 709

Жителі вулиці Заводська села Первозванівка (Кізельгур) звернулися до ОВА через відсутність води.

Про це повідомляє Кіровоградська ОВА у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Жителі села Первозванівка отримують водопостачання від мереж ДП «Схід ГЗК» Інгульська шахта. Водопровід до села Первозванівка проходить від водопровідної насосної станції ІІІ підйому через територію Північної шахти. Тому для забезпечення мешканців питною водою від мереж ОКВП «Дніпро-Кіровоград» необхідно побудувати близько 1,5 км водопроводу.

Заступник начальника Кіровоградської ОВА Сергій Поліщук запевнив, що проблему водопостачання в Первозванівці вирішать найближчим часом. Він зазначив, що роботи в цьому напрямку тривають. Крім цього, він дав доручення встановити додаткові ємкості та забезпечити регулярним підвозом води мешканців будинків.

Нагадаємо, нещодавно будинки жителів Завадівки перепідключили до води, яку постачає підприємство з водозабору «Холодні ключі». Як і Первозванівка, Завадівка отримувала воду від мереж ДП «Схід ГЗК» Інгульська шахта, аварійний стан мереж водогону підприємства був причиною частої відсутності води. Труба дуже часто руйнувалася і вода не доходила до споживачів, а ще й виникли проблеми зі свердловинами. Через відсутність водопостачання протягом кількох місяців жителі Завадівки вийшли на протест перед Кіровоградською ОВА.