Військовий у Кропивницькому понад чотири місяці розшукує свою собаку

Перегляди: 3941

У Кропивницькому військовий Олександр понад 4 місяці розшукує вівчарку Багіру.

Про це CBN розповіла директорка благодійного фонду «Янгол життя» Наталія Тарабріна, яка допомагала військовому у пошуку собаки.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сам військовий із Херсонської області. Так склалося, що військовому не було де залишити собаку, коли він ішов на війну. І йому порадили звернуся до притулку «Щасливий пес». Коли Олександр привіз собаку до притулку, директорки Оксани Літвінової там не було, а був її син. Тварину він погодився взяти, але сказав, що довго вони її тримати не зможуть і будуть шукати їй господаря», - розповідає Наталія.

Олександр сказав, що розуміє, але попросив в притулку, якщо вони будуть віддавати комусь собаку, передати у такому випадку, що у Багіри є господар, який пішов на війну. І якщо він повернеться, то забере її. У притулку з цим ніби погодилися.

На утримання тварини військовий залишив ще 1000 грн.

Наразі, Олександр хоче забрати тварину, але її не віддають. У притулку спілкуватися з військовим відмовляються.

«Вони обривають усі зв’язки зі мною. Повернути я собаку не можу, нічого вони не коментують», - повідомив CBN Олександр.

Ми звернулися за коментарем до директорки «Щасливого пса» Оксани Літвінової, але коментувати дану ситуацію жінка відмовилася.

Де зараз перебуває тварина невідомо, Олександр продовжує її пошуки.

Тих, хто може володіти будь-якою інформацією про Багіру, просять повідомити її за номером: 068-144-23-14.