В Олександрійському районі затримали наркозбувача (фото)

Перегляди: 1424

У жителя Олександрійського району поліцейські під час обшуків знайшли наркотики та гроші, які чоловік отримував за збут заборонених препаратів.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Співробітники Олександрійського районного відділу поліції отримали інформацію про причетність місцевого жителя до збуту канабісу, яка у

результаті перевірки підтвердилася.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем проживання та у транспортному засобі чоловіка, під час яких знайшли канабіс та кошти, отримані за збут наркотичної речовини.

Особу затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські скерували до суду клопотання про накладення арешту на вилучене майно та обирання зловмиснику запобіжного заходу.

Розслідування проводиться за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних заходів, психотропних речовин). Санкція статті передбачає покарання – до 8 років позбавлення волі.