У пресцентрі CBN відбудеться презентація книги Ярослава Романчука «Новий Захід. Українська мрія»

Перегляди: 647

У вівторок, 17 жовтня 2023 року об 11:00 у приміщенні Центральноукраїнського бюро новин (CBN) за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, третій поверх відбудеться презентація головної книги року економіста Ярослава Романчука «Новий Захід. Українська мрія». На захід запрошуються представники медіа. Книгу представлять автор Ярослав Романчук і координатор проєкту Михайло Камчатний.

Це перша книга у новітній історії України, яка представляє системний погляд на економічні реформи в країні. В ній представлено наукове обґрунтування стратегічного курсу, який забезпечить економічне зростання ВВП України до 7-10% на рік, створення тисяч нових бізнесів і мільйонів робочих місць.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Книга містить докладний план, як перетворити Україну на процвітаючу та успішну країну, а звичайних українців зробити заможними та щасливими.

Кожний учасник заходу отримає в подарунок від автора примірник книги «Новий Захід. Українська мрія».

Реєстрація на захід за формою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4tmaarDKibWguDwTzX_uHpzbaXHGt4wzVs-VqkjpWriybqQ/viewform

Довідка про автора

Ярослав Романчук – відомий економіст, керівник напрямку з економічних реформ Офісу простих рішень та результатів (2021-2022рр.), президент Науково-дослідного центру Мізеса (Мінськ). Консультант з економіки бізнесу, влади та НУО в Україні. Експерт із проблем системних соціально-економічних трансформацій і з проблем європейської інтеграції та співробітництва на постсоціалістичному просторі. Відомий представник та популяризатор Австрійської економічної школи на пострадянському просторі.

Лауреат міжнародної премії Atlas Economic Research Foundation: Sir Anthony Fisher Award 2006 та 2009рр. за книги про феномен економічного дива та системні ринкові реформи для перехідних країн. Переможець Templeton Prize 2006 і 2007рр. Лауреат нагороди «Найкращий адвокат свободи в Україні у 2021 році» від Ayn Rand Center in Ukraine.

Автор 13 книг з економіки, реформ, транзиту від держплану до вільного ринку та понад 6500 публікацій на економічну тему в друкованих та електронних виданнях Білорусі, України, Польщі, США та інших країн.

Був кандидатом у президенти Білорусі на виборах 2010 року, посів 3-є місце.

У 2021 році був вимушений залишити Білорусь і з того часу постійно проживає та працює у Києві. Став керівником напрямку з економічних реформ Офісу простих рішень та результатів.

У 2022 році представив економічні програми «Україна - новий Захід. Економіка $500 млрд для 50 млн. українців до 2030 року» та «Економіка воєнного часу. Що робити».

У травні 2023 року вийшла нова книга Ярослава Романчука «Новий Захід. Українська мрія». Книга містить докладний план, як перетворити Україну на процвітаючу та успішну країну, а звичайних українців зробити багатими та щасливими.