У війні з росією загинули четверо воїнів з Кіровоградської області

Перегляди: 6853

Свої життя за незалежність України віддали Юрій Драбажа, Едуард Олійник, Віталій Сергійчук та Владислав Береза.

Про це на своїх фейсбук-сторінках повідомили Петрівська, Новопразька, Новгородківська та Катеринівська громади.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

10 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Невельське Донецької області загинув Віталій Сергійчук, солдат, стрілець радіотелефоніст-планшетист.

[caption id="attachment_168536" align="alignnone" width="639"] Віталій Сергійчук. Фото: Петрівська селищна рада[/caption]

Народився Віталій Сергійчук 26 жовтня 1977 року. Дитячі та юнацькі роки провів у селі Новому Стародубі. Воїн проживав з сім’єю в Олександрії, після повномасштабного вторгнення росії в Україну добровольцем пішов на фронт.

На війні загинув житель Новопразької громади Едуард Олійник, 1989 року народження.

Едуард Олійник служив стрільцем кулеметного взводу. Загинув під час виконання службових обов’язків, даючи відсіч збройній агресії російської федерації. Попрощаються з воїном у суботу, 14 жовтня, у селищі Нова Прага.

[caption id="attachment_168537" align="aligncenter" width="351"] Едуард Олійник. Фото: Новопразька громада[/caption]

12 жовтня 2023 року в районі населеного пункту Мала Токмачка на Запоріжжі в бою з російськими агресорами загинув навідник-оператор, молодший сержант Національної гвардії, Юрій Драбажа, 1971 року народження.

[caption id="attachment_168538" align="alignnone" width="392"] Юрій Драбажа. Фото: Новгородківська громада[/caption]

11 жовтня 2023 року у районі населеного пункту Урожайне Донецької області загинув житель села Грузьке, стрілець патрульної роти стрілецького батальйону. Воїну було 23 роки.

[caption id="attachment_168539" align="alignnone" width="364"] Владислав Береза.
Фото: Катеринівська громада[/caption]