Для Новоукраїнської міської лікарні придбали 28 кондиціонерів

Перегляди: 839

Для Новоукраїнської міської лікарні, згідно з новими умовам від НСЗУ, придбали 28 кондиціонерів, які наразі встановлюються в хірургічному та терапевтичному відділеннях.

Про це повідомляє Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний на своїй Facebook-сторінці.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Згідно з відомостями на порталі відкритих даних Prozorro, КНП «Новоукраїнська міська лікарня» завершила одну із пропозицій тендерів на закупівлю 13 кондиціонерів за 120 тис. грн.

Як зазначається, за кошти місцевого бюджету також встановили та підключили новий твердопаливний котел, прочистили теплові мережі та системи опалення.

Додатково КНП «Новоукраїнська міська лікарня» за кошти закладу придбала 2 датчики по УЗД апарату для розширення діагностичних можливостей в огляді хворих, медичний інструментарій для проведення нейрохірургічних втручань, електрохірургічний апарат європейського класу, який необхідний для всіх видів хірургічних втручань та аудіометр для якісного діагностування порушень слуху.

Зокрема, розпочали ремонтні роботи цоколю інфекційного відділення та завершили внутрішній ремонт харчоблоку.

Також на подвір’ї медичних установ встановили 7 лавок.

Як повідомляло CBN, в липні 2023 року розпочали проведення необхідних ремонтних робіт в міській лікарні, зокрема відремонтували дах харчоблока та асфальтне покриття на території медзакладу.