Суд визнав протиправним розпорядження голови облради про оголошення конкурсу на посаду директора Театру корифеїв

Перегляди: 1670

Сьогодні, 16 жовтня, Кіровоградський окружний адміністративний суд визнав протиправним розпорядження голови Кіровоградської обласної ради про оголошення конкурсу на посаду директора Театру корифеїв.

Про це повідомив В'ячеслав Вандрашек на своїй сторінці у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я дуже радий цьому рішенню, я починаю вірити, що справедливість є. Хотілося б, щоб це відбувалося трошки швидше. Зараз ми чекаємо оголошення повного рішення 26 жовтня. Ну і чекаємо, чи буде обласна рада подавати на апеляцію. Але я думаю, що сьогоднішнє рішення дало чіткий сигнал для обласної ради, що апеляцію вони можуть подавати, але суд вони програють, бо їх дії були незаконними. І всі ці прийняті рішення... На цьому етапі ситуація така: якщо суд скасував розпорядження голови і визнав незаконним проведення конкурсу, а отже і моє звільнення є незаконним , то призначення нового керівника - тим більше. Зараз я працюю над тим, щоб мене якнайшвидше поновили на моїй посаді», - розповів В'ячеслав Вандрашек у коментарі CBN.

Рішення суду набере законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не подали. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасують, набере законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.