У ДТП загинула колишня редакторка CBN

Перегляди: 816

15 жовтня у ДТП загинула редакторка Українського Радіо Кропивницького Наталія Потєєва, яка у 2020-2021 роках працювала редакторкою інформаційних програм CBN.

Про це повідомляє «Суспільне.Кропивницький».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наталія Потєєва народилась у 1972 році у селі Буштино Тячівського району Закарпатської області. У 1994 році закінчила навчання у Кіровоградському педагогічному університеті імені Володимира Винниченка. У цьому ж році почала працювати диктором редакції радіомовлення Кіровоградської обласної телерадіокомпанії. Згодом була продюсером програм радіо Кропивницької філії Суспільного і продюсером інформаційних програм. Працювала у прямоефірних проєктах Українського Радіо Кропивницького «Радіодень», знімала тематичні проєкти, зокрема і телевізійні. Протягом 2020-2021 років працювала редакторкою інформаційних програм у CBN.

Була одруженою, мала двох синів. У цій самій аварії загинув старший син Наталії. Чоловік і молодший син — у реанімації. Про дату та час прощання повідомлять пізніше.

ДТП сталася близько 19:30 у селі Вища Кропивна Гайсинського району на Вінничині. За попередньою інформацією слідства, 53-річний водій легковика з Кропивницького виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом. Внаслідок аварії двоє пасажирів легковика - 50-річна жінка і її 27-річний син загинули на місці, 16-річного хлопця та водія, а також подружжя, яке знаходилося у мікроавтобусі, шпиталізували.