Лише дві гімназії Кропивницького підуть на осінні канікули

Перегляди: 1356

Лише два навчальні заклади Кропивницького - «Фортечна гімназія» і гімназія «Перспектива», а також першокласники «Муніципального колегіуму» підуть на осінні канікули.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Структура навчального року передбачає шкільні канікули загальною тривалістю не більше 30 днів. Керівники закладів освіти самостійно приймають рішення, коли йти на канікули. Проаналізувавши ситуацію в державі і в нашому місті, більшість адміністрацій і колективів шкіл вирішили продовжити навчання восени, поки для цього є умови. Лише два навчальні заклади вирішили йти на осінні канікули — “Фортечна гімназія” і гімназія “Перспектива”. У ліцеї “Муніципальний колегіум” на канікули підуть лише першокласники. Решта шкіл навчатимуться», - повідомила начальниця управління освіти Кропивницької міської ради Лариса Костенко.

За словами посадовиці, п’ять днів осінніх канікул додадуть до зимових. Утім структуру навчального року можуть змінювати залежно від безпекової ситуації, наявності електропостачання, інших умов. Про ці зміни обов’язково попереджуватимуть батьків.