Кропивницька міськрада перерозподілила бюджетні кошти

Перегляди: 927

Сьогодні, 19 жовтня, депутати Кропивницької міськради на XVI засіданні дев’ятої сесії внесли зміни до рішення «Про бюджет Кропивницької міської територіальної громади на 2023 рік» і виділили додаткове фінансування на галузі освіти, охорони здоров’я, на ремонт укриттів підвищеного рівня захисту.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

 «Відповідно до розпорядження начальника ОВА від 5 жовтня 2023 року по управлінню освіти за рахунок освітньої субвенції додатково передбачається 2, 522 мільйона гривень для закупівлі засобів навчання, мультимедійного обладнання, комп’ютерного обладнання та меблів для навчальних кабінетів. Також на заклади освіти виділяють додаткові кошти у сумі 31, 37 мільйона гривень, із яких на співфінансування заходів, що реалізуються за рахунок освітньої субвенції – 3,371 мільйона гривень, для забезпечення виплати заробітної плати працівникам освіти – 18 мільйонів гривень, на придбання мультимедійного обладнання для закладів загальної середньої освіти – 10 мільйонів гривень», - розповіла начальниця фінансового управління міської ради Любов Бочкова.

За інформацією начальниці фінуправління, по управлінню капітального будівництва з обласного бюджету спрямували бюджету громади субвенцію у сумі 32, 11 мільйона гривень на капітальний ремонт захисних споруд цивільного захисту по вулицях Героїв Рятувальників та Героїв України.

Депутати також направили додаткові кошти по управлінню охорони здоров’я у сумі 1,610 мільйона гривень на реконструкцію кисневої станції КНП «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» та збільшили видатки у сумі 2,70 мільйона гривень на придбання медичного обладнання для реконструйованого операційного блоку КНП «Міська лікарня швидкої медичної допомоги».

Проєкт рішення опублікований на сайті міської ради, його можна переглянути – за посиланням.