У Голованівську попрощались з воїном «Легіону Свободи» (фото)

Перегляди: 1367

У Голованівську провели в останню путь бійця «Легіону Свободи» та місцевого очільника всеукраїнського об'єднання «Свобода» Романа Непотенка, який загинув на війні з росією.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці «ВО «Свобода» Кропивниччина».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Роман народився 6 квітня 1975 року в смт Голованівськ. З 1982 року по 1992 рік навчався в Голованівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Шевченка. Також навчався на курсах водіїв у Голованівському ПТУ №38.

З 1993 по 1995 роки проходив військову строкову службу у прикордонних військах. Після служби вступив до Європейського університету в місті Київ, навчався в Українсько-фінському інституті менеджменту і бізнесу за спеціальністю «Економіка підприємства». Працював на підприємствах в Голованівську, Умані, Києві та за кордоном.

В 2003 році одружився, мав сина, який загинув у 2018 році.

З 2013 року активно брав участь у Майдані, з 2014 – став учасником АТО. Мав поранення, контузію. Був відзначений нагрудним знаком «Учасник АТО».

З початку повномасштабного вторгнення у 2022 році Романа призвали до лав ЗСУ. Служив стрільцем-помічником гранатометника стрілецького відділення. На початку 2023 року отримав важке поранення, але після одужання знову повернувся на фронт.

Як повідомляло CBN, воїн загинув 13 жовтня 2023 року внаслідок ворожого мінометного обстрілу в районі населеного пункту Григорівка Бахмутського району Донецької області.

Поховали Романа з почестями на кладовищі у Голованівську.

«Легіон Свободи» — комбатантське об'єднання усіх членів партії ВО «Свобода», які в складі Збройних Сил України, Національної гвардії, спецпідрозділів МВС та добровольчих батальйонів беруть участь у Російсько-українській війні.

[caption id="attachment_169020" align="alignnone" width="640"] Роман Непотенко[/caption]

[caption id="attachment_169022" align="alignnone" width="640"] Фото: «ВО «Свобода» Кропивниччина»[/caption]