У Кропивницькому попрощались із загиблими військовими (фото)

Перегляди: 2478

Сьогодні, 20 жовтня, у Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища містяни попрощались із солдатами Олегом Савченком та Дмитром Захаровим.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олег Савченко народився 30 червня 1978 року в Кропивницькому. Закінчив загальноосвітню школу №18, потім вступив до професійного ліцею №4, де здобув кваліфікацію електрогазозварника.

Строкову службу пройшов в місті Мукачево Закарпатської області. Після служби працював фрезувальником на заводі «Гідросила».

У червні 2023 року Олега призвали до лав ЗСУ, де служив стрільцем-санітаром.

Воїн загинув 14 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу села Первомайське Донецької області. У нього залишилась мама.

Дмитро Захаров народився 11 вересня 1975 року в Узбекистані. Коли йому виповнилося 6 років, багатодітна сім’я переїхала в Україну.

У Кропивницькому закінчив загальноосвітню школу №24, по закінченню якої вступив до професійного ліцею №8. В ньому вивчився на лицювальника-плиточника. Тривалий час працював в торговому домі «Артеміда», але згодом поїхав на роботу за кордон.

З початку повномасштабного вторгнення Дмитро повернувся в Україну, працював на різних підприємствах.

У червні 2023 року чоловіка призвали до лав ЗСУ, де служив стрільцем-помічником гранатометника.

Військовий загинув 10 жовтня неподалік Курдюмівки Бахмутського району. У нього залишились мама, сестри та брат.

[caption id="attachment_169059" align="alignnone" width="640"] Фото: Кропивницька міська рада[/caption]