У Знам'янській громаді розпочалися громадські обговорення щодо перейменування вулиць

Перегляди: 812

Відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови від 19 жовтня 2023 р. №57 розпочалися громадські обговорення щодо перейменування вулиць і провулків Знам'янської міської територіальної громади.

Про це повідомляє Знам'янська міська громада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Громадське обговорення проводиться двома способами:

- проводиться збір громадян за місцем проживання;

- надаються письмові пропозиції на адресу виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Пропозиції жителів Знам'янської громади мають подаватись із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові й адреси особи, яка їх подає, а також номера контактного телефону. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцеперебування.

Анонімні пропозиції не розглядаються.

«Триватимуть обговорення 30 календарних днів з моменту оприлюднення розпорядження Знам’янського міського голови на сайті Знам’янської міської ради.

Протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій секретарем топонімічної комісії готується звіт і узагальнений аналіз пропозицій, що надійшли під час проведення громадського обговорення, надається на розгляд топонімічної комісії», - йдеться в оголошенні на сайті Знам'янської міської громади.