Сергія Неділька призначили виконувачем обов'язків начальника Льотної академії

Перегляди: 1035

У Льотній академії з 20 жовтня призначили нового виконувача обов'язків начальника - Сергія Неділька.

Про це CBN повідомив Сергій Неділько.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як раніше повідомляло CBN, Кабмін підтримав рішення про реорганізацію НАУ та створення Української державної льотної академії у Кропивницькому. На період здійснення процедури реорганізації в університеті буде призначений в. о. ректора, який сформує власну управлінську команду, а після її завершення оголосять вибори двох нових очільників уже реорганізованих закладів.

Довідково: Сергій Неділько народився 24 червня 1957 року. Розпочав трудову діяльність у 1976 році після закінчення Кіровоградського льотно–штурманського училища цивільної авіації на посаді диспетчера служби руху Бориспільського об'єднаного авіаційного загону. У Льотній академії працював з 1987 року. Обіймав посади старшого викладача, завідувача кафедри управління повітряного руху, проректора з навчальної та наукової роботи директора інституту аеронавігації, першого проректора з наукової і навчальної роботи. Очолював Сергій Миколайович академію з лютого 2009 року по 4 березня 2021 року.