Тимчасові зміни у русі поїздів Київ - Відень через ремонтні роботи в Угорщині

Перегляди: 772

Укрзалізниця оголосила про тимчасове обмеження руху деяких поїздів між Києвом та Віднем через несподівані ремонтні роботи на залізниці в Угорщині.

Зокрема, з 26 жовтня по 17 листопада скасовуватимуть поїзди No431 та No432 Київ - Відень - Київ, а також поїзд No430 Відень - Чоп - Відень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для пасажирів, які вже купили квитки, буде організовано альтернативне транспортування. Так, після прибуття до Будапешта потягом, пасажирам доведеться дістатися автобусом до станції Татабаня, а потім пересісти на поїзд до Відня.

З Відня до Києва подорож також передбачатиме додаткові пересадки - поїздом до Татабані, автобусом до Будапешта, метро до основного вокзалу Будапешта, і далі безпосередньо до Києва.

Укрзалізниця наголошує, що проїзд автобусами та поїздами в межах альтернативного маршруту буде безкоштовним для пасажирів з квитками Київ-Відень. Очікується, що подорож займатиме більше часу через додаткові пересадки.

Крім того, Укрзалізниця рекомендує пасажирам, які прямують з Відня до Києва, розпочинати свою подорож на більш пізніх поїздах - RJX 61 о 11:40, EC 145 о 12:42, RJX 63 о 13:40 тощо. Це дозволить компенсувати затримки через додаткові пересадки.

Зазначається, що тривалість поїздки автобусом зі станції Татабаня до Будапешта становитиме приблизно 1 годину. Ще 20 хвилин займе подорож метро від вокзалу Будапешт-Келенфельд до Будапешт-Келеті.

Оскільки кількість скасованих поїздів між Будапештом та Віднем значна, слід очікувати велику кількість автобусів для альтернативного транспортування. Водночас автобуси будуть стояти безпосередньо біля залізничних вокзалів, що полегшить пошук транспорту.

Підсумовуючи, подорож між Києвом та Віднем у зазначений період буде можлива, але займатиме більше часу. Укрзалізниця закликає пасажирів завчасно планувати свої поїздки, враховуючи можливі затримки. Компанія також нагадує, що додатковий проїзд автобусами і поїздами для пасажирів з квитками Київ-Відень буде безкоштовним.

Також хочемо зазначити, що ви можете скористатися сервісом купівлі залізничних квитків Tickets.ua.