Житель Знам'янки намагався незаконно перетнути коpдон з Угоpщиною

Перегляди: 572

Прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону затримали 23-річного жителя Знам'янки, який намагався перетнути коpдон з Угоpщиною.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Двоє чоловіків призовного віку мали намір незаконно потрапити за межі України, двоє інших їх супроводжували. Зокрема з Київщини та Кіровоградщини прибули на Закарпаття 20-річний житель Фастова та 23-річний житель Знам'янки. Їм пообіцяв безперешкодний перетин кордону 35-річний житель міста Виноградів.

За цим фактом прикордонники направили в Нацполіцію повідомлення про ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст.332 «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» Кримінального кодексу України.

Наразі розпочали кримінальне провадження, у рамках якого, відповідно до вимог ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, організатора злочинної схеми затримали. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.