У Кропивницькому рідні військових зібрались на акцію (фоторепортаж)

Перегляди: 4295

Сьогодні, 27 жовтня, У Кропивницькому на центральній площі міста рідні військових зібрались на акцію та висловили думку щодо необхідності визначеного терміну служби.

Про це з місця події повідомляє журналістка CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні ми тут зібрались задля того, щоб не воювали одні й ті самі. Наші чоловіки втомились перебувати на фронті, а наші діти втомились бути без батька. Просто хочеться, щоб їх замінили ненадовго хоча б інші», - розповіла учасниця акціЇ, Тетяна.

Зі слів іншої мітингувальниці, Жанни Іванової, небайдужі зібрались, аби вимагати право на відпочинок для військовослужбовців, які вже 20 місяців перебувають на фронті. Жінка повідомила, що тривалі заклики в соцмережах не дали результату, тому сьогодні вони налаштовані привернути увагу до виниклої проблеми під будівлями органів місцевого самоврядування.

Також Жанна зазначає, що відповідна петиція вже набрала необхідних 25 тис. підписів, та чекає на розгляд Президента України.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.