У Кропивницькому відбулась всеукраїнська акція «Гроші на ЗСУ» (фоторепортаж)

Перегляди: 1164

Сьогодні, 28 жовтня, у Кропивницькому влаштували акцію щодо спрямування коштів з фінансування потреб громади, які не є першочерговими, на потреби ЗСУ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми зібрались тут, аби обʼєднатися та направити наші зусилля на зміну рішень влади щодо витрат коштів. Ми хочемо, аби більше грошей виділяли для потреб ЗСУ, адже вони боронять нашу країну,» – розповіла учасниця акції Олена Юдаєва.

Сьогодні акція «Гроші на ЗСУ» відбулась також в інших містах України. Небайдужі громадяни зібрались під будівлями органів місцевого самоврядування, аби закликати місцеву владу спрямовувати кошти на потреби військовослужбовців.

Зі слів Олени Юдаєвої, акція за потреби триватиме й надалі -  кожної суботи з 10:00 по 11:00.

Згодом до учасників акції вийшов заступник міського голови Олександр Мосін, який запевнив — міська рада реагує на всі звернення ЗСУ.

«Міська рада реагує на всі звернення ЗСУ та виділяє кошти на потреби військових. Зокрема, також закуповуємо обладнання, матеріали до нього та одяг. Все виконуємо в повному обсязі», — розповів Олександр Мосін.

Зі слів посадовця, після надходження відповідного звернення, Кропивницька міська рада готова оприлюднити інформацію щодо виділених коштів на потреби ЗСУ.

Як повідомляло CBN, 17 жовтня перед Гайворонською міською радою пройшла акція протесту проти виділення майже 5 млн грн з міського бюджету на реконструкцію місцевого стадіону. До пікету долучилися майже 300 осіб, які вимагали передати ці кошти на потреби ЗСУ.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.