У Маловисківській громаді висадили дерева в рамках акції «Мільйон дерев памʼяті життя» (фото)

Перегляди: 1109

Сьогодні, 28 жовтня, у Маловисківській громаді висадили дерева в рамках акції «Мільйон дерев памʼяті життя» за всесвітньої екоініціативи проєкту Greening of the Planet.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це CBN повідомила координаторка проєкту Greening of the Planet у Кіровоградській області Тетяна Котенко.

До акції долучились 69 осіб, серед них: представники місцевих органів влади, працівники комунальних підприємств, представники освітніх закладів, зокрема педагоги та вихованці, а також волонтери та небайдужі громадяни.

Разом учасники висадили 25 лип, 20 дубів, 14 самшит, 14 дерев ялівцю. Зокрема, ще 91 саджанець дерев туї посадили в різних громадах на Кіровоградщині.

Також працівники лісових господарств Кіровоградщини в рамках акції висадять ще 40 тис. саджанців.

Як зазначила Тетяна Котенко, метою акції є підтримка воїнів, які зараз перебувають на передовій, а також вшанування памʼяті загиблих військових. Зокрема, під час проведення акції небайдужі могли приєднатись до благодійного збору коштів на дрони для ЗСУ.

Довідково: Greening of the Planet — всесвітній екологічний проєкт, мета якого привернути увагу до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми планети через обʼєднання людей по всьому світу.

Як повідомляло CBN, на Кіровоградщині вже висадили 26,2 га нових лісів, а також відновили ліси на площі 4,8 га.

[caption id="attachment_169652" align="alignnone" width="640"] Фото: Тетяна Котенко[/caption]