У Кропивницькому попрощалися із загиблими військовими (фото)

Перегляди: 4818

Сьогодні, 31 жовтня, у Кропивницькому провели в останню путь солдата Ігоря Лабудіна та молодшого лейтенанта Андрія Ткачука.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ігор Лабудін народився у Сумах, але згодом жив у Кропивницькому. До лав ЗСУ став у липні 2022 року, був стрільцем-снайпером.

Ігор Лабудін, 57-річний стрілець-снайпер, загинув 22 січня під час виконання бойового завдання.

«Ігор любив метал, працював слюсарем, але мав надзвичайний художній талант – займався ковкою і різьбленням по дереву. Завжди в русі, ніколи не шукав легких шляхів. Для нас це неймовірна втрата і біль. Улюбленого тата і коханого чоловіка не дочекалися донечка з дружиною», - згадують колеги воїна.

Андрій Ткачук народився у Кропивницькому, після закінчення ЗОШ №19 здобув вищу освіту в Центральноукраїнському національному технічному університеті. Після чого вступив до лав ЗСУ. 2014 році з початком агресії росії проти України добровільно пішов захищати країну. Після широкомасштабного вторгнення брав участь в обороні Києва, де отримав поранення. Після відновлення воював на Херсонщині та у Бахмуті.

Свій останній бій 45-річний командир взводу Андрій Ткачук прийняв 21 жовтня, його підрозділ потрапив під мінометний обстріл.

«Андрій Ткачук був талановитим і грамотним командиром - вміло використовував набутий бойовий досвід у бойових діях та передавав його своїм підлеглим. Під час раптового мінометного обстрілу позицій командир отримав поранення несумісні з життям. Сім'я втратила найріднішу людину. Ми завжди пам'ятатимемо його очі і добру посмішку», - поділилися спогадами бойові побратими військового.

Панахиду за загиблими військовими відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

[caption id="attachment_169885" align="alignnone" width="640"] Фото: Кропивницька міська рада у Facebook[/caption]