У Кропивницькому водійка напідпитку та без посвідчення скоїла дві ДТП (фото)

Перегляди: 2439

Учора, 31 жовтня, у Кропивницькому на вулиці Святослава Хороброго водійка напідпитку та без водійського посвідчення скоїла дві ДТП та отримала кілька протоколів від поліцейських.

Про це повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Водійка автомобіля Chery QQ не дотрималася безпечної швидкості та безпечного інтервалу та зіткнулася з легковиком Daewoo Nexia. Потім на вулиці Куроп’ятникова водійка врізалась у паркан і дерево.

Патрульні у винуватиці ДТП виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав 2,92 проміле, що майже в 15 разів перевищило допустиму норму.

Інспектори з’ясували, що водійка не мала права керування транспортними засобами, бо ніколи не отримувала посвідчення водія.

За скоєні правопорушення патрульні склали на водійку Chery протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), два за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ч. 1 ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), а також винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом без права керування ним) КУпАП.