У Кропивницькому попрощалися із загиблими військовими (фото)

Перегляди: 1470

Сьогодні, 7 листопада, у Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного провели в останню путь старшого солдата Сергія Бантиша і солдата Сергія Нароженка.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сергій Бантиш народився 25 січня 1984 року у Кропивницькому. Навчався в Муніципальному колегіумі та загальноосвітній школі №24.

Пройшов строкову військову службу, уклав контракт, в 2003-2004 роках перебував у складі окремого механізованого батальйону миротворчого контингенту в Іраку. Після демобілізації працював на різних підприємствах міста.

Із самого початку повномасштабного вторгнення росії добровольцем пішов на війну. Служив майстром ремонтного відділення бронетанкової техніки взводу. У квітні 2022 року отримав поранення. Після одужання повернувся на фронт.

Старший солдат Сергій Бантиш загинув 26 червня поблизу Ягідного Донецької області.

Сергій Нароженко народився у Кропивницькому 4 лютого 1985 року. Закінчив школу №1, потім - Кооперативний фаховий коледж економіки і права імені Сая. Працював у будівельній сфері.

У липні 2023 року став до лав ЗСУ. Служив навідником мотопіхотного відділення.

Солдат Сергій Нароженко загинув 28 серпня неподалік Оріхово-Василівки Донецької області.

Панахиду за загиблими відслужив священник Православної Церкви України отець Петро.