На Кіровоградщині судитимуть чоловіка, який вбив подружжя та нападав на жінок

Перегляди: 1665

За вбивство подружжя та розбійні напади на жінок судитимуть 35-річного жителя Знам’янки.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За даними слідства, влітку минулого року правоохоронці затримали за підозрою у розбійних нападах із застосуванням вогнепальної зброї 35-річного чоловіка. Він, як згодом з’ясувалось, виявився причетним до вбивства подружжя переселенців у Знам’янці. У травні минулого року він проник до оселі переселенців та вбив подружжя, приховав їхні тіла, а оселю двічі пограбував. Окрім того, погрожуючи пістолетом напав на двох жінок та пограбував їх.

Під час проведення обшуку у його домоволодінні забрали три пістолети, набої до них, а також частину речей, що належать потерпілим.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершили. Прокурори затвердили обвинувальний акт за сімома статтями Кримінального кодексу України.

За словами процесуального прокурора Костянтина Клюкіна наразі обвинувачений перебуває під вартою. За скоєне зловмиснику загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна.