На Кіровоградщині рятувальники буксирували чотири автівки протягом доби (фото)

Перегляди: 1004

Протягом минулої доби на Кіровоградщині рятувальники буксирували чотири автівки зі складних ділянок дороги, також дістали з кювету легковий автомобіль, який потрапив у ДТП.

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначається, підрозділ 20-ї пожежно-рятувальної частини надав допомогу водію вантажівки, яка застрягла на вул. Центральній міста Долинська Кропивницького району.

Рятувальники 26-ї пожежно-рятувальної частини відбуксирували з ускладненої ділянки дороги біля села Великі Трояни Благовіщенської громади Голованівського району вантажний автомобіль.

У Кропивницькому рятувальники 3-ї пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спеціального призначення надали допомогу водіям двох легкових автомобілів, які не могли подолати складні ділянки дороги на вул. Луганській.

Також рятувальники дістали з кювету легковий автомобіль, який потрапив туди внаслідок ДТП. Сталося це біля села Кам'яний Брід Благовіщенської громади.