Кропивницькі волонтери Krop:hub спрямували понад 620 тис. грн для військових з початку вересня (фото)

Перегляди: 674

Кропивницькі волонтери Krop:hub спрямували майже 624 тис. грн на потреби військових з початку вересня.

Про це повідомляє волонтерська організація «Krop:hub Кропивницький» y Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначається, волонтери передали для 121-ї окремої бригади ТрО дрон DJI Mavic 3 FLY MORE COMBO, планшет та ноутбук до нього на загальну суму 119 тис. 400 грн, а також передали колеса для автівки 44-ї бригади на суму 14 тис. 300 грн.

Окрім цього, волонтери відправили військовим 3 планшети, 6 ноутбуків, 4 принтери, 5 біноклів, генератори, дизельний обігрівач, аптечки, прапори, арматуру, плівку, матеріали для сіток тощо. Ще частину коштів спрямували на придбання тепловізора для 9-го окремого стрілецького батальйону.

Також за майже 50 тис. грн волонтери придбали запчастини та відремонтували автівки, якими користуються військові на фронті.

До того ж «Творчі волонтери» спрямували 158 тис. грн до збору коштів на купівлю дронів від Кіровоградської обласної філармонії та Кропивницького музичного фахового коледжу.

Окрім обладнання, військовим відправили ще кілька тонн гуманітарної допомоги.

Як повідомляло CBN, у рамках акції «Пташка для артиста» працівники культури передали військовим 3-ї штурмової бригади гроші на дрон Mavic 3 Pro з антеною-підсилювачем.

[caption id="attachment_170870" align="alignnone" width="640"] Фото: «Krop:hub Кропивницький» y Facebook [/caption]