Кропивницькі велосипедисти посіли призові місця на чемпіонаті України (фото)

Перегляди: 770

Вихованці кропивницької Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 посіли призові місця на чемпіонаті України з велосипедного спорту.

Про це повідомляє Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велосипедного спорту «Промінь» у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З 10 по 12 листопада у місті Біла Церква відбувся чемпіонат України з велосипедного спорту та всеукраїнські змагання пам'яті генерального секретаря Національного олімпійського комітету України Бориса Башенка, участь в яких взяли 210 спортсменів з міста Київ та Київської, Полтавської, Чернігівської, Донецької, Черкаської, Житомирської Хмельницької та Кіровоградської областей.

Серед молодших юнаків кропивничани Євген Калініченко та Андрій Тіхонов посіли друге та третє місце в індивідуальній гонці, поступившись Артему Костецькому з Білої Церкви.

В парній гонці Максим Щока та Андрій Тіхонов, а також Євген Калініченко та Кирило Петренко посіли перші та другі місця, обігнав білоцерківських спортсменів Данила Яновського та Артема Костецького.

Також в змаганнях пам'яті Бориса Башенка серед молодших юнаків Максим Щока та Андрій Тіхонов посіли друге та третє місця, поступившись Артему Костецькому з Білої Церкви.

[caption id="attachment_170988" align="alignnone" width="640"] Фото: Кропивницька міська рада[/caption]