Щомісяця «Центр-Ветеран» отримує 2 тис. запитів від родин військових з Кіровоградщини

Перегляди: 682

Приблизно 2 тис. запитів від родин військовослужбовців з Кіровоградщини отримує ГО «Центр-Ветеран» щомісяця.

Про це під час брифінгу в ОВА повідомила директорка ГО «Центр-Ветеран» Інеса Колпак.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Впродовж 2021 року ми отримали 2500 запитів. З початку повномасштабного вторгнення, приблизно 2000 запитів ми отримуємо щомісяця. Іноді буває більше, іноді менше, але менш як 1500 запитів не буває. В основному, це юридичні або медичні запити, а також до нас звертаються родини загиблих військових, які хочуть отримати акт розслідування і оформлення документів. Ми намагаємось вирішувати їх всі», - розповіла Інеса Колпак.

ГО «Центр-Ветеран» працює з 2015 року та надає юридичну й психологічну допомогу родинам військових у Кіровоградській області. Окрім цього, центр працює з родинами зниклих безвісти воїнів.

Також директорка зазначила, що в ГО «Центр-Ветеран» працює чотири особи, які фізично не встигають опрацьовувати всі запити. Наразі центру потрібні юристи на три ставки.

Для тих, кого зацікавила вакансія або хто має можливість допомогти – звертайтеся за номером: 0661305249 (Інеса Колпак, директорка ГО «Центр-Ветеран»).