У Кропивницькому попрощалися із загиблими військовими (фото)

Перегляди: 2564

Сьогодні, 14 листопада, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища кропивничани провели в останню путь військових, які загинули на війні з росією.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександр Березовський народився 4 березня 1995 року в селі Панчеве Новомиргородського району, навчався у місцевій школі. У 2006 році разом із батьками переїхав до Кропивницького. Закінчив загальноосвітню школу №18, професію водія-автослюсаря опанував у вищому професійному училищі №4. Пройшов військову строкову службу. Опісля демобілізації працював на підприємстві «Ласка» водієм-далекобійником.

Від початку війни добровольцем пішов на війну. Служив на посаді водія-заправника взводу матеріального забезпечення.

Сержант Олександр загинув 8 листопада поблизу селища Ківшарівка Харківської області.

Юрій Ніколаєнко народився 2 вересня 1975 року в Кропивницькому. Навчався в школі № 26. Вищу освіту здобув у 2014 році - закінчив Кіровоградський інститут регіонального управління та економіки за спеціальністю «Психологія». Працював будівельником.

У червні нинішнього року чоловіка мобілізували до ЗСУ, служив стрільцем-снайпером.

Солдат Юрій загинув 5 листопада поблизу Синьківки Харківської області.

Олег Запруднов народився 4 січня 2002 року в Сасівці Компаніївського району. Після навчання в місцевій школі і Кропивницькому професійному ліцеї вступив на службу за контрактом до лав 3-го окремого полку спеціального призначення імені Святослава Хороброго.

Від початку повномасштабного вторгнення росії продовжив захищати Україну. Служив на посаді номера обслуги протитанкового взводу (помічник гранатометника).

Серце старшого солдата Олега перестало битися 7 листопада в Покровському району Донецької області.

Панахиду за загиблими воїнами відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.