Новопразька громада отримала обладнання для водомереж вартістю 500 тис. грн

Перегляди: 504

Новопразька громада отримала насосне обладнання для водомереж на понад 500 тис. грн. Його встановленням займатиметься Новопразьке комунальне підприємство.

Про це повідомляє Новопразька територіальна громада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Обладнання придбали за підтримки програми DOBRE. Це вісім свердловинних насосів різної потужності та шість систем автоматичного керування свердловиною. Громада виконає встановлення обладнання за власні кошти.

Допомога DOBRE та Global Communities (міжнародна організація, яка займається гуманітарною допомогою) дає можливість громаді втілити проєкт «Покращення водопостачання - збільшення потужності водомережі у зв’язку зі збільшенням потреб та кількості споживачів». У рамках цього проєкту планують замінити старе обладнання свердловин на території Нової Праги, Шарівки, Гайового та Квітневого.

DOBRE - це дев’ятирічна програма, яка створена для сприяння активного і ефективного залучення громадян до прийняття рішень та вироблення політик.