Від початку повномасштабної війни Кропивницька міськрада спрямувала 291 млн грн на потреби ЗСУ

Перегляди: 647

З початку повномасштабного вторгнення Кропивницька міська рада профінансувала 291 млн з передбачених 568 млн грн на потреби військовослужбовців, підтримку родин військових та внутрішньо переміщених осіб.

Про це під час брифінгу в Кропивницькій міській раді повідомив заступник міського голови Олександр Мосін.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Планом на 2022 та 2023 рік у нас передбачено 568 млн грн, з яких 291 млн грн вже профінансовано. Також, беручи до уваги позачергову сесію депутатів, яка відбулась на минулому тижні, були перерозподілені кошти на забезпечення військової частини відповідним обладнанням. Вона буде забезпечувати відповідний захист як підрозділ протиповітряної оборони. Це дуже важливо, тому що це стосується захисту об'єктів критичної інфраструктури, міста Кропивницького та всієї Кіровоградщини», - розповів Олександр Мосін.

Також посадовець зазначив, що всі військові підрозділи, які звертались до Кропивницької міської ради, отримували фінансову підтримку або забезпечувались відповідним обладнанням.

Як повідомляло CBN, депутати Кропивницької міської ради на ХVІІ засіданні дев’ятої сесії спрямували 11,7 млн грн на підтримку військових.