Світловодську загрожують труднощі із опалювальним сезоном

Перегляди: 3256

Опалювальний сезон у Світловодську може бути під загрозою через арешт рахунків СП ТОВ «Світловодськпобут» та борги управління освіти Світловодської міської ради.

Про це повідомляє Кіровоградська ОВА у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У Світловодську відбулась інспекція за участі заступника начальника Кіровоградської ОВА Сергій Поліщука. За словами посадовця, є два питання, які загрожують нормальному проходженню опалювального сезону, а саме:

- арешт рахунків «Світловодськпобуту», через що підприємство не може закупити необхідні запаси палива та матеріалів.

- борги управління освіти Світловодської міської ради перед теплопостачальним підприємством, які наразі становлять близько 8 мільйонів гривень.

«Ми обговорили ці питання з міським головою та керівництвом підприємства. Домовилися про те, що всі сторони докладуть максимум зусиль для їх вирішення, адже повинні забезпечити мешканців Світловодська теплом у найкоротші терміни», – зазначив Сергій Поліщук.

Також у місті тривають ремонтні роботи на теплотрасах. Окрім цього, у деяких будинках потрібно провести ремонт внутрішньобудинкових мереж.