У Кропивницькому зібрали майже 265 тис. грн на пікап для війська

Перегляди: 663

За підсумками ярмарку до Дня працівників сільського господарства, який відбувся минулу п'ятницю, та благодійного збору вдалось зібрати 265 тис. грн на пікап для мобільно-вогневої групи ЗСУ.

Про це під час брифінгу в Кіровоградській ОВА повідомила заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«По всій Україні триває процес створення потужної мережі мобільно-вогневих груп для боротьби з російськими дронами. Обласна адміністрація, райони, громади та представники бізнесу долучені до збору. Всього зібрано 264,5 тис. грн - це і готівка, так і кошти з «банки». Цих коштів вистачить, щоб обміняти їх на євро, викупити автомобіль та привезти до Кропивницького. Все стало можливим завдяки потужному заходу, який ми провели 17 листопада - ярмарку до Дня працівників сільського господарства», - розповіла Катерина Колтунова.

Як зазначила посадовиця, з кожним днем це ставало складніше, адже курс євро зростає. Також до збору приєднався колектив КНП «Міська лікарня швидкої медичної допомоги», який перерахував 30 тис. грн на рахунок збору.

Як повідомляло CBN, у виставці-продажі «Все буде Паляниця!», яка відбулась 17 листопада, взяли участь 32 громади та 16 навчальних закладів області. На ній презентували хлібобулочні вироби, частину яких відвезуть у госпіталь для воїнів.