Поліцейський з Кіровоградщини переміг на чемпіонаті світу з єдиноборств

Перегляди: 1162

Поліцейський Микола Паливода посів перше місце на чемпіонаті світу з єдиноборств International Combat Organisation.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції у Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чемпіонат відбувся з 19 по 23 жовтня у місті Халл, Велика Британія. В змаганнях взяли участь 833 спортсмена із 24 країн світу. До складу української збірної ввійшли 34 спортсмени, серед яких п’ятеро – представники Збройних Сил України та Міністерства внутрішніх справ.

Провівши чотири поєдинки з представниками Англії, Франції, Угорщини та Уельсу, Микола Паливода переміг угорського спортсмена у ваговій категорії 75 кг за розділом «free box light».

Також спортсмен виборов срібну медаль за розділом «free box», виконавши спортивний для отримання звання «Майстер спорту України міжнародного класу».

За високі спортивні досягнення та внесок у розвиток спорту і фізичної культури, правоохоронцю вручили заохочення і подякували за гідне представлення України та відомства на змаганнях світового масштабу.

Окрім цього, на чемпіонаті Світу з єдиноборств українська збірна здобула третє командне місце, поступившись лише збірним Англії та Уельсу.

[caption id="attachment_171799" align="alignnone" width="640"] Фото:ГУ Національної поліції у Кіровоградській області[/caption]