У Смолінській громаді зберуть пропозиції щодо перейменування вулиць

Перегляди: 617

У селах Хмельове, Березівка та Андріївка Смолінської громади розпочались громадські обговорення щодо перейменування вулиць у рамках декомунізації та деколонізації.

Про це повідомляє Смолінська селищна рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ініціатором громадського обговорення став Виконавчий комітет Смолінської селищної ради. До переліку вулиць, що пропонуються перейменувати, увійшли:

- село Хмельове: вул. Тімірязєва, вул. 40 років Перемоги, вул. Гагаріна, вул. Мічуріна, вул. Лермонтова, вул. Чкалова, вул. Зайковського, вул. Некрасова, вул. Кошового, вул. Суворова, вул. Пушкіна, вул. Комарова, вул. Чайковського;

- село Березівка: вул. Ватутіна, вул. Мічуріна;

- село Андріївка: вул. Першотравнева.

Пропозиції щодо перейменування вулиць жителі громади можуть надавати:

- в письмовій формі за адресами: село Хмельове - вул. Соборна 24; село Березівка - вул. Шевченка 1; село Якимівка - вул. Молодіжна 8а.

- в письмовій формі на електронну адресу: село Хмельове (hmeleverada@ukr.net); село Безерівка (berezivka2012@ukr.net), село Якимівка (yakim_rada@ukr.net);

- в усній формі за телефоном: село Хмельове - +380 951173828; село Березівка - +380 66311949; село Якимівка - +380 666210365.

Пропоновані топоніми мають подаватись із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові й адреси особи, яка їх подає. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції розглядатимуть до 27 грудня 2023 року.