У Кропивницькому водіїв закликають не паркувати автівки на узбіччях

Перегляди: 618

У звʼязку з різким погіршенням погодних умов, міська влада закликає водіїв не паркувати автівки на узбіччях — працює комунальна техніка.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми попереджаємо про категоричну неприпустимість паркування автомобілів на узбіччях центральних вулиць і транспортних магістралей Кропивницького. Прошу сьогодні, за можливості, не користуватися власним автотранспортом. Усі автомобілі, які суттєво перешкоджатимуть комунальній техніці прибирати сніг, будуть вивозитися евакуаторами на майданчики тимчасового утримання», — зазначив у повідомлені заступник міського голови Олександр Вергун.

Як зазначається, за інформацією директора КП «Універсал 2005» Віктора Панішка, наразі комунальники посипають аварійно небезпечні ділянки: спуски, підйоми, перехрестя, шляхопроводи, світлофори, транспортні магістралі з активним рухом. Також техніка підприємства готується до розчищення транспортних магістралей Кропивницького увечері та вночі - після припинення снігопаду.